när man tränar i stockholm.

Okej, så har inte blivit mycket bloggat. Men hinner inte direkt. Har fullt upp. Och så har min ipod gått sönder. Så vet inte hur långt eller så jag sprungit de sista.

Men hur som, jag har Victor som träningskompanjon. Himla bra då han pushar på mig och drar.

Vi har hitills varit ute tre gånger. En gång lite kortare, ca 6 km och körde på i bra tempo, sedan var vi ute på ett intervallpass, körde mellan lyktstolpar och i backar. Otroligt jobbigt men ack så skönt efteråt.

idag var vi ute på en långtur, vet inte hur långt det blev, men vi var ute i en timme. Dock blev det lite promenad av diverse anledningar, kanske sammanlagt 5 minuter. Så skulle tippa på att turen var sisådär 9 km. Inte fy skam.


tystheten.

Blir inte mycket träning nu. Hänger i Sthlm och har fullt upp med att hitta hem från bussen typ. Och det är mörkt när jag kommer hem, så vill inte ut på något löptur. Får bli till helgen. Tills dess kommer det nog vara tyst här.

plugga.

Mådde sådär bra när jag vaknade, irriterad hals och huvudvärk, nu mår jag bättre. Får se om det blir en liten sväng till gymmet eller en liten löptur sen.

Men fram tills dess är det plugg!

ibland måste man prioritera.

Tänkte gå til gymmet, bytte om och packade väskan. Men halsen var irriterad och näsan snorig. Kan verkligen inte bli sjuk nu, så stod över gymmet. Packat och pluggat istället. Och mer måste det bli. Skoj.


promenad.

Idag tränade jag inte, härjade i Stockholm hela dagen, så det blev alltså en hel del promenader. Upptäckte sen också att jag hade haft på stegräknaren på ipoden under dagen.

Så det blev såhär:

16 386 steg.
12,64 km
.

Mina ben är stela.

trevligt med sällskap.

Igår var jag och Anna på Actic. Var smockat med folk, men vi gjorde det bästa av det. Vi tränade på, ben, armar och mage. Och kondition. Inte fel alls.

Kroppen är lite sliten idag, men så det ska vara.

2010 vs 2011.



mitt 2011 enligt nike+.



Första veckan 2012.

Söndag: Löpning - 5,56 km, 32:21 min
Måndag: Löpning - 10,54 km, 62:51 min
Tisdag: Löpning - ca 7 km, ca 40-45 min
Onsdag: Löpning - 5,36 km, 29:54 min + PW - 2,21 km
Torsdag: Vila
Fredag: Löpning/PW - 4,60 km, 41:45 min.
Lördag: Löpning - 5,3 km, 27:23 min + PW/Intervall/Styrka - 3,10 km


Nöjd över veckan.

lördag.

Idag var planen att det skulle bli en långtur, men det började snöa och var allmänt kallt, så körde på lite snabbare och lite kortare.

Var: Karlstad. Haga -> Herrhagen -> runt Orrholmen.
Längd: 5,03 km.
Tid: 27 minuter och 23 sekunder
Hastighet: 5,27 min/km
Form: Bättre än förväntat.
Pepp: Johnossi - Roscoe.

I och med att det blev kortare löptur blev det en lite längre PW hem. Körde lite intervaller och styrka på vägen hem också. Utfall och armarna fick jobba lite.

Intervallerna var inte det bästa kanske, men jag sprang, ca 100 meter så fort jag bara kunde. Inte sprungit så på länge. Så det kändes i benen vill jag lova. Gjorde så några gånger. Alltid något.

Min lilla pw/intervall/styrka tur var: 3,10 km och 3 716 steg.

en liten lugn fredagstur.

Hade inget att göra, så drog på mina löparkläder och begav mig ut på en liten löptur. Men med tanke på gårdagens bravader övergick min löpning ganska så snabbt till en powerwalk. Men skönt att komma ut lite i alla fall.

Sprang ett varv på gubbholmen, runt 1 km alltså och sedan gick jag.

Sammanlagt blev det: 4,60 km41 min och 45 sek.

städdag.

Idag blir det vila. Har inte tid eller någon större lust till träning idag.

Istället blir det städa, städa, hämta tvbox, packa, städa och fest.


när jag faktiskt kommer ihåg att stegräknaren har varit på skadar det inte att skriva upp det.

Just de, jag gick från ICA och hemåt typ. Körde lite PW i backarna. Upp vid IOGT och sedan vidare upp för Himla Stigen och sedan förbi fotbollsplan in i skogen och sedan hem till huset.

2,21 km
2 658 steg.



min skor är mer bruna än vita.

Det börjar kännas i kroppen nu att jag har sprungit flera dagar i sträck.
Men jag vill passa på nu innan jag drar iväg till Sthlm, vet inte hur min träningssituation kommer att bli där. Får spana efter ett bra löpspår helt enkelt. För jag tänker inte sluta nu när jag kommit igång så bra.

Började springa med lugnt tempo i skogen, underlaget var väl sådär bra, lite isigt, rätt så blött och väldigt geggigt. Sprang sedan på grusvägen längs gamla järnvägen och då kunde jag öka farten lite. Det var dagens plan, lite kortare men lite snabbare.

Det gick sådär, men sista kilometern hade jag rätt så bra fart måste jag säga.

Hur som.

Var: Billingsfors geggiga skogar och grusvägar.
Längd: 5,36 km.
Tid: 29 minuter och 54 sekunder (under halvtimmen i alla fall)
Hastighet: 5,35 min/km
Form: Smått sliten i kroppen.
Pepp: Joe Dolan - Good looking woman.

efter en tur i snöstorm ser man ut som en panda med alldeles för stor näsa.

Igår var det tänkt att jag skulle ha en vilodag. Men blev rastlös på kvällskvisten. Pappa var inte sen med att hänga med på en tur i snöstormen. Jag hade inte med min ipod och pappa gjorde något med sin pulsklocka så den hade stängt av sig. Så vet inte hur långt vi sprang eller hur länge.

Men vi tror det blev runt 7 km.

Det var från huset, runt ösan längs guldkusten, tillbaka till samhället via stora vägen sedan upp med brandstationsbacken.

Typ.

Skönt med en kvällstur. Även om snön gjorde att man såg ut som en panda. Note to self: tvätta bort mascaran innan du går ut och springer.


milen för första gången detta år.

Idag blev det en längre tur. Och jag lyckades springa heeela vägen. Nöjd över det. Även om det var galet halt lite här och där, så fick åka lite skridsko. Men halkade i alla fall inte.

Var: Baståsen-> Höljen -> Gamla järnvägen -> Kyrkan -> Modefa -> Katterud -> Brandstation -> Himla stigen -> Skolan -> Baståsen.
Längd: 10,54 km
Tid: En timme, två minuter och 51 sekunder.
Hastighet: 5,58 min/km
Form: Bra. Lite håll men inget märkvärdigt
Pepp: Ramones - The KKK took my baby away.

Har inte gett mig på milen på ett bra tag, så det var skönt. Och nöjd över att jag faktiskt sprang hela tiden, även i alla backar.

hej 2012.

Började det nya året med att springa en sväng. Det var lite dåligt underlag då det snöade under natten och sedan började snön töa bort under dagen. Och med tanke på att det är ganska många backar häromkring så blev det sådär bra löpning. Hur som helst, invigde min julklapp från bror och svägerska. Reflexvästen, och den fungerade, blev inte påkörd en enda gång.

Var: Billingsfors, upp och ner. Kors och tvärs. Backar.
Längd: 5,56 km
Tid: 32 min och 21 sek.
Hastighet: 5,48 min/km
Form: Helt ok, med tanke på lite mat och lite sömn.
Pepp: Katy Perry - The one that got away


RSS 2.0